Interim opdrachten

 

Extra capaciteit met een frisse blik: Gazeuse kijkt van buiten naar binnen

Gazeuse helpt

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig binnen je bedrijf? Gazeuse helpt je graag door als interim communicatieadviseur aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker afwezig is wegens ziekte, bij een zwangerschapsverlof, bij een tijdelijke uitbreiding van capaciteit door één of meer grote projecten of bij overbrugging bij een openstaande vacature.

Extra capaciteit

De meerwaarde van iemand die van buiten komt, extra handjes bij drukte, of het vervangen van medewerkers die door ziekte, vakantie of verlof niet beschikbaar zijn. Door de communicatieadviseurs van Gazeuse in te zetten blijft de organisatie op volle sterkte en kunnen projecten en activiteiten gewoon doorgang vinden. En natuurlijk huur je de communicatiespecialisten alleen in voor het aantal uren dat ze nodig zijn. Het team van Gazeuse is al beschikbaar vanaf 4 uur per week.

Ruime ervaring

Wij vervullen regelmatig interim opdrachten bij zeer diverse opdrachtgevers. Door onze ruime ervaring op het gebied van in- en externe communicatie, marketingcommunicatie, crisis- en corporate communicatie, inzet en beheer van social media, redactietaken en het organiseren van bijeenkomsten en evenementen zijn wij snel inzetbaar. Je kunt ons inschakelen voor één of meerdere specifieke projecten of als tijdelijke medewerker die alle voorkomende communicatiewerkzaamheden oppakt en zorgvuldig realiseert.

Beschikbaarheid

Bel en vertel ons waar jij naar op zoek bent. Wij bekijken graag hoe wij je van dienst kunnen zijn. Neem contact op om te zien op welke wijze we je kunnen helpen.